Synkovi rakovinu otec vyléčil marihuanou

37 105 -počet zobrazení článku

Vydáno dne 4.5.2011

Zoufalý otec chlapečka, který trpěl nádorem na mozku,se snažil zmírnit jeho bolest pomocí oleje z marihuany (konopný výtažek – pozn.). Chlapeček se díky němu zřejmě úplně uzdravil.

Cash Hyde se narodil v červnu 2008 jako úplně zdravé dítě, avšak krátce před svými druhými narozeninami mu lékaři objevili nádor na mozku. Chlapeček podstoupil náročné chemoterapie, které měli zabránit růstu nádoru. Léčba však měla vedlejší účinky, včetně záchvatů a infekci krve.

Zoufalí rodiče se už smířili s nejhorším. Po jednom záchvatu byl chlapeček tak slabý, že nemohl ani zvednout hlavu a 40 dní jíst pevnou stravu! Pan Hyde si řekl dost a rozhodl se využít lékařské konopí na léčbu chorého synka.

Lékaři o této možnosti nechtěli ani slyšet, ale otec se nevzdal. Marihuanu si sehnal a synkovi ji podával tajně. Zároveň zakázal lékařům podávat synáčkovi koktejly proti nevolnosti. Chlapeček se začal ihned cítit líp, píše portál dailymail.co.uk.

„Malý nejedl 40 dní a bylo neskutečné sledovat, jak si bere kousek sýra. Ukazuje se, že chce žít,“ řekl si otec. Chlapec je nyní z choroby, zdá se, vyléčený. Je zpátky doma a žije život normálních dětí.

Lékařské konopí je legální v některých státech, ale jeho používání pro děti se nedoporučuje. „Je to možná kontroverzní a děsivé, ale ne víc děsivé, jako ztráta vlastního dítěte,“ uzavřel pan Hyde.

Video reportáž (v anglickém jazyce):

Překlad: www.pluska.sk
Zdroj: www.dailymail.co.uk
Odkaz: http://www.dailymail.co.uk/health/

Sponzor článku: BIO kokosový olej hydratačné, regeneračné, zjemňujúce a omladzujúce účinky. Produkt Purus Meda chlamydil vhodné použiť pri detoxikáci i organizmu.

37 Komentáře k “Synkovi rakovinu otec vyléčil marihuanou”

  1. Westlake Loan napsal:

    Dobrý den, nabízíme rychlou půjčku. …
    Jste podnikatel nebo žena?
    Jste ve finanční tísni?
    Potřebujete půjčku k zahájení vlastního podnikání?
    Máte nízký příjem a je pro vás obtížné získat půjčku od místních bank a jiných finančních institucí?
    Zde je odpověď na nízkou sazbu 2% půjčky, kontaktujte nás nyní na Loanwestlake@gmail.com
    telegram___https://t.me/loan59

  2. Helmut Hager napsal:

    Potrebujete naléhavé peníze na vyrešení svých financních problému? pokud ano, pošlete e -mail: garrantiloans@gmail.com nebo WhatsApp: +905 396 242 548 pro více informací.

  3. jura napsal:

    Nabízím FS
    Pouze pro léčebné účely,
    vyrobeno dle návodu Ricka Simpsna včetně dekarboxilace. ( vyrobeno v laboratorním skle)sestsestek@post.cz

  4. Lucie napsal:

    SUper, a každému dopuručuji, pokud mám možnost si vyrobit sám tak to udělejte, protože ceny za které to lidé prodávají jsou fakt děsné. Je uděsné, že na nemoci a neštěstí lidí chce každý vydělat!!! Marihuanu si vypěstuju – lze koupit kvalitní odrůdy na internetu, líh je za pár korun a výrobní proces také – lze najít na internetu. Takže 600-1000Kč za 1ml výtažku je fakt přehnané!!!! Proto – VYROBTE SI SAMI.

    • jirka napsal:

      našli mi nador plicich,příští týden jdu na vyšetření v tunelu.MĚL BYCH ZÁJEM A PROSBU ZÁROVEŃ CO MÁM DĚLAT,JAK NA TO. DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚD´

      • Josef napsal:

        Ahoj,ja jsem si vylecil rakovinu prostaty take FS bylo to loni na podzim za 4 mesice jsem byl zdravy.Pokud budes mit zajem mam dukaz ze jsem ji mel a po 4 mesicich uz ne nesel jsem na zadnou operaci ani chemoterapii.Pokud budes chti napis, muzeme si zavolat.Pepa

        • Bára napsal:

          Dobry den,mohl byste mi prosim poslat mail…?mam rakovinu mozku a zajima me vase leceni FS.moc dekuji

        • Martin napsal:

          Ahoj.
          Bohužel mě indikovaly nádor na střevě. Za dva až tři týdny pujdu na operaci a pak ….. kdo ví cobude. Můžeš mě poradit co jsi dělal ty a kde se dají sehnat FS? Mě vše došlo a několik let jsem měl jiné starosti než zahrádku.
          Martin
          tel: 777 206 326

  5. Mastickar napsal:

    Pro lecebne ucely vyrabim kvalitni a silny vytazek FS, tim nejsetrnejsim zpusobem pouze ve skle za pomoci lekarskeho lihu, laboratorni priprava. Po ml, popripade cipky(bez psychoaktivniho ucinku), 100% indica – venkovni lecebne konopi. Na ruzne nemoci napr.: crohnova nemoc, roztrousena skleroza, rakovina, chronicke bolesti, nechutenstvi, migrena, astma, nespavost, leukemie, aids, krevni tlak, deprese, kozni problemy, obezita. Nevahejte mne kontaktovat na mail pro vice informaci. yogin@email.cz

    • Pepa chalouplka napsal:

      Dobrý den .
      Mám k vám otázku.
      Mám záněty achilovek a bolesti.
      Myslíte že když si obstarám konopí a budu užívat,bude i na tuto nemoc účinkovat?
      Děkuji,Pepan

Zanechte komentář

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes